Skip to Content

TheBlogReaders.com

Salesforce.com, PHP, MySQL, Javascript, Ajax, Htacces

3i Infotech Placement paper For Freshers Part-3

Be First!

3i infotech21.To 15 lts of water containing 20% alcohol, we add 5 lts of pure water. What is % alcohol.

Ans : 15%

22.A worker is paid Rs.20/- for a full days work. He works 1,1/3,2/3,1/8.3/4 days in a week. What is the total amount paid for that worker ?

Ans : 57.50

23.If the value of x lies between 0 & 1 which of the following is the largest?
(a) x b) x2 (c) –x (d) 1/x

24.If the total distance of a journey is 120 km .If one goes by 60 kmph and comes back at 40kmph what is the average speed during the journey?

Ans: 48kmph

25.A school has 30% students from Maharashtra .Out of these 20% are Bombey students. Find the total percentage of Bombay?

Ans: 6%

26.An equilateral triangle of sides 3 inch each is given. How many equilateral triangles of side 1 inch can be formed from it?

Ans: 9

27.If A/B = 3/5,then 15A = ?

Ans : 9B

28.Each side of a rectangle is increased by 100% .By what percentage does the area increase?

Ans : 300%

29.Perimeter of the back wheel = 9 feet, front wheel = 7 feet on a certain distance, the front wheel gets 10 revolutions more than the back wheel .What is the distance?

Ans : 315 feet

30.Perimeter of front wheel =30, back wheel = 20. If front wheel revolves 240 times. How many revolutions will the back wheel take?

Ans: 360 times

(100)

Previous
Next

Leave a Reply