Skip to Content

TheBlogReaders.com

Salesforce.com, PHP, MySQL, Javascript, Ajax, Htacces

Flipkart Placement paper For Freshers Part-2

Be First!

flipkart11. 13 sheeps and 9 pigs were bought for Rs. 1291.85. If the average price of a sheep be Rs. 74. What is the average price of a pig?
Answer:36.65


12. A batsman in his 18th innings makes a score of 150 runs and there by increasing his Average by 6. Find his average after 18th innings?
Answer:42

13. Find the H.C.F of 777 and 1147?
Answer:37

14. The L.C.M of two numbers is 2310 and their H.C.F is 30. If one number is 210, the other number is?
Answer:330

15. The average of 50 numbers is 38. If two numbers namely 45 and 55 are discarded, The average of remaining numbers is?
Answer:37.5

16. Divide 50 in two parts so that the sum of reciprocals is (1/12), the numbers are?

Answer: 1

17. Five years ago the average age of a family of 3 members was 27 years. A child has Been born, due to which the average age of the family is 25 years today. What is the Present age of the child?
Answer:4 years

18. In a class of 20 students in an examination in Mathematics 2 students scored 100 Marks each, 3 get zero each and the average of the rest was 40. What is the average Of the whole class?
Answer:40

19. The greatest number, which can divide 432, 534 and 398 leaving the same remainder 7 in each. Required number is the H.C.F of?
Answer:17

20. A man traveled a certain distance at the rate of 15 miles an hour and came back at the rate of 10 miles an hour. What is his average speed ?
Answer: 12 miles an hour

(90)

Previous
Next

Leave a Reply